Welkom

Welkom op de website van Praktijk Mannaz voor Lichaamsgerichte Psychotherapie.

Lichaamsgerichte psychotherapie betekent dat we voornamelijk het lichaam gebruiken als ingang voor de therapie in plaats van de mind of geest. Het blijkt dat het lichaam van grote betekenis kan zijn bij het aanpakken van psychische problemen. Deze, toch voor veel mensen, nieuwe benaderingswijze is in opkomst hier in het Westen waar we zo gewend zijn om vanuit het hoofd te leven.

Zelf ben ik nog in opleiding bij het Aumm Instituut, in het afstudeerjaar. Om gekwalificeerd registertherapeut te worden moet ik dit jaar voldoen aan een aantal voorwaarden, waaronder de belangrijkste: ervaring opdoen in de praktijk.

De sessies die ik geef zijn onder supervisie van de dagelijkse leiding van de Aumm beroepsopleiding.

En het betekent ook dat zolang ik nog in opleiding ben, de sessies een voordelig tarief hebben.

Als je voor het eerst de website bezoekt, kijk gerust even rond. Er staat wat geschreven over de werkwijze van de therapie en voor wie de therapie kan helpen. Ook heb ik geschreven over mijn achterliggende motivatie, zienswijze en de stappen die ik zelf heb genomen om deze praktijk te starten.

Als het je aanspreekt nodig ik je uit om vrijblijvend een intakegesprek aan te vragen. Een ontmoeting zegt immers veel meer dan een geschreven tekst. Voorafgaand aan het intakegesprek vul je een intakeformulier in. Op die manier hebben we een vliegende start.

 

 

De hele wereld wacht op je

Door de veranderingsprocessen die je aangaat in de therapie, zal je steeds dichter bij je ware zelf komen en deze geeft je nieuwe richtlijnen voor je leven. Je zal anders in het leven gaan staan en de wereld anders gaan beleven. Je perspectief zal transformeren. Deze nieuwe wereld wacht, zit te popelen, op dat je haar gaat leven.

Han Vriens, gastdocent Aumm instituut