Primal Rebirth Therapie (PRT)

 

PRT is lichaamsgerichte psychotherapie. Stap in je binnenwereld en verken de omgeving. Heling vindt plaats via je lichaam. Je leert op een positieve manier omgaan met je kwetsuren.

Bewustwording van de signalen uit je lichaam en de gedachten/boodschappen in je hoofd. En deze boodschappen omvormen tot iets positiefs. Zicht krijgen op je patronen en overlevingsmechanismen en deze transformeren. Het wordt voor jezelf duidelijk wat je echt wilt en nodig hebt. Je gaat voelen.

Vaak staat er iets in de weg, iets dat je tegenhoudt in gewoon jezelf zijn en je eigen weg gaan. Deze blokkades komen aan de orde om ze vrij te maken.

PRT gaat over het afleren van je conditioneringen en ruimte maken voor je oorspronkelijke zelf. Thuiskomen in jezelf.

 

  • Primal betekent werken met vroege levensfasen.
  • Rebirth staat voor contact maken met je oorspronkelijke zelf. De tijd voordat je je ging aanpassen.
  • Therapy staat voor diepe heling van binnen en om de persoonlijke en veilige benadering van en met de therapeut. 

 

Methodiek

De belangrijkste methoden van PRT zijn Innerlijk Kind werk, Lichaamswerk, Ademtherapie en Meditatie.

Zoekt je een therapeut die lichaamsgericht is en psychotherapie geeft in Groningen. Vanuit heel Noord Nederland ontvang ik mensen voor lichaamsgerichte psychotherapie, bijvoorbeeld uit Assen, Haren, Winsum, Veendam, Drachten en Zwolle. Psychotherapie voor meer energie, vrijheid, meer voelen, een veilig gevoel, inzicht in jezelf en jezelf zijn. Aanrader bij stress, lichamelijke pijnen en blokkades, angst, burn-out, innerlijk kind, nieuwe stappen maken en als je zoekende bent naar je identiteit.