Tarieven en vergoedingen

 

Omdat ik therapeut in opleiding ben geniet je nog van het voordelige tarief van €35 per uur/per sessie. Dit is het standaard tarief voor therapeuten in opleiding, voorgeschreven vanuit het Aumm instituut.

Een sessie duurt 60 minuten en wordt contant aan het einde van elke sessie betaald.

Tegen de tijd dat ik afgestudeerd ben wordt het voordelige tarief een normaal, marktconform tarief. Ik ben lid van de beroepsvereniging SBLP. De therapie wordt vooralsnog niet vergoed door de zorgverzekering. Doorvoor heeft een therapeut een BIG-registratie nodig. Die registratie wil ik wel, maar zover is het nog niet.

 

Geheimhoudingsplicht

De sessies die ik geef zijn onder supervisie van de Aumm beroepsopleiding. Dat betekent dat ik als therapeut in opleiding word bijgestaan door professionele trainers, je casus besproken kan worden en dat daar het beroepsgeheim over van kracht is.

 

Klachten

Voorwaarden aan de therapie is dat het transparant is en dat je je op je gemak voelt. Mocht je hier op wat voor wijze dan ook kritiek op hebben, dan nodig ik je uit om daar mij over aan te spreken. Vaak geeft het bespreekbaar maken de verandering die nodig is. En mochten we toch in overleg daar niet uitkomen, dan is er altijd de mogelijkheid om de klacht bij de beroepsvereniging SBLP te melden. De SBLP is er om u te helpen in dit soort situaties.